Hoe werkt het uploaden van een zaaglijst?

Richtlijnen voor het insturen van een offerte-aanvraag door middel van een zaaglijst

Rose Peppitt avatar
Geschreven door Rose Peppitt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cutr accepteert nu ook zaaglijsten voor offerte-aanvragen en freeswerk. Bekijk eerst deze instructievideo of volg onderstaande stappen.

Een zaaglijst is een genummerde lijst van houten onderdelen, waarbij voor elk onderdeel de contouren (breedte, lengte, dikte) zijn aangegeven. Wil je een offerte aanvragen voor je zaaglijst? Ga dan naar cutr.ai/home en volg onderstaande stappen.

1. ‘Maak nieuwe zaaglijst aan’

2. 'Klik op 'Edit zaaglijst’.

3. Vul de projectnaam, het materiaal, de afwerking, het aantal en de afmetingen in kolommen A tot en met G.

4. Moet er kantenband op de randen? Selecteer de dikte and geef aan op welke randen je kantenband wil hebben in kolommen H tot en met L. Het voorbeeld in kolom M toont de randen waar je kantenband hebt geselecteerd. De kleuren veranderen dan van BLAUW in GEEL.

5. Controleer alle details en klik dan op de knop ‘Back to Cutr’ of keer terug naar het Cutr tabblad om je order af te ronden

6. Vul alle overige opties van je order in.

7. Vraag je offerte gratis aan!

Als je nog geen account hebt, dan wordt je nu gevraagd om een account aan te maken. Je aanvraag wordt dan opgeslagen en kan je later terugvinden.

Nadat je de offerte hebt aangevraagd ontvang je een bevestiging per mail. We streven ernaar om je offerte binnen 30 minuten klaar te hebben!