Alle collectiesProductie Partner informatie
Essentiële foto richtlijnen voor kwaliteitscontroles voor verzending
Essentiële foto richtlijnen voor kwaliteitscontroles voor verzending
Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze handleiding beschrijft onze fotovoorwaarden voor verschillende projecttypen.

Waarom we foto's nodig hebben

• Controleer de productkwaliteit voor verzending

• Identificeer mogelijke schade tijdens transport

• Stel klanten in staat producten vooraf te bekijken

• Bespaar tijd en kosten door problemen vroegtijdig te ontdekken

Algemene richtlijnen

• Upload foto's minimaal 3 dagen voor levering

• Gebruik duidelijke, goed verlichte afbeeldingen

• Benoem bestanden met partnamen en zijden (bijv. 'deelA_voorkant.jpg')

• Upload via het tabblad 'Bestanden' onder Productiebestanden op ons platform

Richtlijnen per projecttype

Geassembleerde producten

• Overzichtsfoto's van kasten

• Close-ups van:

• Lakafwerking

• Kantenband

• Verbindingen en hoeken

• Hardware-installatie

• Label elke foto met het specifieke deel van het project

• Maak foto's voordat u het magazijn verlaat

Onderdelen

1. Klein project (0-10 verschillende/identieke onderdelen)

• Eén foto per uniek onderdeel die alle zijden laat zien

• Voor identieke onderdelen, één gedetailleerde foto plus een groepsfoto

2. Grote projecten (veel identieke onderdelen)

1. Gedetailleerde foto's van één onderdeel van elk type

2. Groepsfoto's die hoeveelheid en consistentie tonen

3. Onderdelen voor assemblage

1. Foto's van individuele onderdelen

2. Afbeeldingen die laten zien hoe onderdelen in elkaar passen

3. Close-ups van verbindingsmechanismen

Voor alle onderdelen, zorg voor duidelijke afbeeldingen van:

• Gatkwaliteit (geen afsplinteringen)

• Kantenbandkwaliteit (geen lijmresten, gladde randen)

• Afgeschuinde of afgeronde randen

• Unieke details (inzetten, hardware, uitsparingen)

Als je twijfelt over een van de vereisten, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor verduidelijking. Jouw inspanning om deze foto's te verstrekken helpt om klanttevredenheid en een soepele projectlevering te garanderen.