Productie Partner informatie
Zaaglijsten onder PDF bestanden bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de nieuwe ingebouwde functie is het nu mogelijk om met gemak PDF gegevens in te lezen met aangegeven gewenste gegevenslijst van het project. Met deze interface is er een overzicht van de benodigde materialen, kantenband en andere specificaties.

PDF-Bestandsbeheer

Efficiënt werken met het PDF-bestand? Met de nieuwste functie is het nu mogelijk om de specificaties van het gewenste projectproduct te bekijken. Hierdoor heb je gedetailleerde informatie, zodat je precies weet waaruit het project bestaat en alle relevante informatie erover hebt. Het is eenvoudig en snel gedaan.

• Open het PDF bestand: Om de PDF bestand te weergeven, klik op het balkje en selecteer de PDF bestand zodat het wordt weergeven op de interface.

• Bekijken van de zaaglijst: Navigeer naar de zaaglijst die zich bevindt links onder de kop "Materialen". In de zaaglijst vind je de specificaties van elk productonderdeel. Ook kun je zien of schuren, afwerking en kantenband nodig zijn voor het project.

• Bekijken van prijs specificaties: Door te klikken op “Toon offerte” naast de kop “Materialen” wordt er een overzicht weergeven met de specificaties van welke materialen en services de kosten hebben. Het wordt dan allemaal weergeven op een pagina.

Heb je meer vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op met ons supportteam voor persoonlijke hulp.