Krijg een directe prijs inschatting voor je 3D bestanden

Lees hier hoe je een directe prijsschatting kunt ontvangen voor jouw project.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je snel een schatting krijgen voor jouw project? En heb je al een 3D tekening? Volg deze eenvoudige stappen om direct een prijs inschatting te ontvangen:

1. Upload je 3D-bestanden

Begin met het uploaden van jouw 3D-bestand(en) naar ons platform.

2. Ga naar het tabblad Materialen

Zodra jouw bestanden zijn geüpload, ga naar het tabblad materialen aan de linkerzijde.

3. Importeer Materialen/Kleur Toewijzingen (Optioneel)

Als je 3D-bestand(en) al materialen of kleuren hebben toegewezen, zal ons systeem dit detecteren en je vragen om de groepering te importeren. Dit zal je helpen om materiaal toe te wijzen aan al deze onderdelen in één keer.

4. Wijs Materialen Toe

Wijs materialen toe aan de gedetecteerde groep of selecteer individuele onderdelen als er nog geen materialen zijn toegewezen in jouw 3D-bestand. Dit kun je doen door:

• Te klikken op de onderdelen in jouw 3D-model

• Jouw onderdelen te filteren op bestand, dikte, of toegewezen materiaal

5. Maak Materiaal Kaarten

Selecteer het materiaal dat je wilt gebruiken en maak er een materiaalkaart voor aan.

6. Pas Materialen Toe

Pas het gekozen materiaal toe op de geselecteerde onderdelen van jouw 3D-bestanden.

Liever een stap-voor-stap uitleg over het toewijzen van materialen? Lees het hier!

7. Genereer Prijs Inschatting

Zodra de materialen zijn toegepast, klik op 'Bekijk jouw aanvraag' en kun je de prijs inschatting bekijken in de rechterbovenhoek.

Let op:

Houd er rekening mee dat bepaalde factoren niet worden meegerekend in de prijs inschatting op dit moment. Zodra je een daadwerkelijke offerte aanvraagt, worden de volgende items toegevoegd volgens jouw verzoek:

• Meubelbeslag

• Assemblage

• Installatie

• Verpakking

• Transport

Voor verdere assistentie of vragen over jouw offerte kun je contact opnemen met ons ondersteuningsteam. We staan voor je klaar!

Liever een korte demo video bekijken? Klik dan hier.