Productie Partner informatie
Communicatie via het Cutr Platform

Lees hier hoe je berichten kunt bekijken en sturen naar klanten over een specifieke order.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze partners bij Cutr brengen de ontwerpen van onze klanten tot leven. Om dit effectief te doen, is het soms zinvol om rechtstreeks met de klant te communiceren, en andere keren is het gemakkelijker om gebruik te maken van de expertise van Cutr om een efficiënte workflow te ondersteunen. Deze gids loodst je door de stappen en beste praktijken voor communicatie op het Cutr-platform.

Communicatierichtlijnen

Neem contact op met Cutr tijdens de productie voor alle vragen met betrekking tot:

• Betaling

• Leveringstermijnen en aanpassingen

• Aanpassingen aan aanbiedingen/offertes

• Wijzigingen in de scope die verduidelijking vereisen

• Verduidelijking van bestellingen

In sommige gevallen zijn je vragen meer direct gerelateerd aan details van het product of het ontwerp. In die gevallen kun je contact opnemen met de klant.

Houd er rekening mee dat eventuele goedkeuringen van bestanden beter worden bijgehouden via de "bestanden"-sectie van het platform. Zie het artikel hier. Op dit moment kun je geen technische bestanden uploaden via de chatfunctie met klanten.

Het starten van communicatie

Voor sommige bestellingen is het mogelijk om rechtstreeks met de klant te praten. Je kunt op het platform zien voor welke bestelling dit beschikbaar is. Als directe berichtgeving mogelijk is, kun je hieronder lezen hoe je een gesprek met de klant kunt starten.

Na aanvaarding van het aanbod:

• Navigeren naar Conversaties:

1. Log in op je Cutr-account.

2. Ga naar de specifieke bestelling door erop te klikken.

• Toegang tot Conversaties:

1. Ga naar het tabblad "Berichten" op de bestelpagina.

2. Klik erop om de berichten met betrekking tot de geaccepteerde bestelling te openen.

• Een Bericht maken:

1. Klik links op het gesprek om een bericht aan de klant te kunnen samenstellen.

2. Stel je bericht op, verstrek nodige informatie of vraag om verduidelijking.

3. Gebruik opgemaakte tekst (koppen, lopende tekst, vet/cursief/onderstreept, en opsommingstekens) bij het opstellen van berichten.

4. Voeg foto's toe om visuele informatie over te brengen; onthoud echter dat het verzenden van CAD-bestanden of technische tekeningen wordt ontraden.

• Verstuur je bericht:

1. Klik op "Stuur" om je bericht te verzenden. Het bericht zal nu worden gekoppeld aan de geaccepteerde bestelling voor gecentraliseerde tracking.

Beste Praktijken voor Communicatie

• Communicatie-etiquette:

• Als je rechtstreeks met onze eindklant communiceert, wees dan professioneel en beleefd in je berichten.

• Houd er rekening mee dat financiële toezeggingen via deze thread niet worden ondersteund, en we raden aan om hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met Cutr.

• Zichtbaarheid:

• Realiseer je dat communicatie zichtbaar is voor en beantwoordbaar is door iedereen in de Cutr- en klantorganisaties.

• Tijdige Reacties:

• Reageer snel op berichten van klanten om een soepele workflow te garanderen.

• Monitor meldingen voor nieuwe berichten en handel ze tijdig af.

• Cutr zal ook nieuwe berichten in de gaten houden en klanten indien nodig aansporen.

Beheer van Communicatiekanalen

• Meldingswaarschuwingen:

• Je kunt je onbeantwoorde of ongelezen berichten zien in de rechterbovenhoek bij het inloggen.

• Cutr stuurt je dagelijks een herinnering van ongelezen berichten, zodat je er geen mist!

• Contact met Cutr:

• We begrijpen dat je soms de voorkeur geeft om bestellingen alleen met Cutr te bespreken. Geef dit dan aan bij het Cutr team, zodat zij je voorkeur kunnen opslaan.

Vandaag kun je contact opnemen met Cutr via telefoon (+31 (0)20 26 19 355) of ons platform. Log eenvoudig in op het Cutr-platform, selecteer de relevante bestelling en ga naar het tabblad "Berichten". Je kunt op elk moment contact opnemen met Cutr via de "Cutr"-chat.

Heb je een algemene vraag voor het Cutr-team? Stuur ons een e-mail naar orders@cutr.ai en het team zal binnen 12 werkuur antwoorden. Heb je feedback over dit product? We zouden het graag horen. Deel je feedback via e-mail.