Communicatie via het Cutr platform

Lees hier hoe je berichten kunt bekijken en gerelateerd aan een specifieke order.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We begrijpen dat effectieve communicatie cruciaal is voor het succes van jouw houtbewerkingsprojecten met Cutr. Om dit proces te stroomlijnen en een eenduidig platform te bieden voor al jouw communicatiebehoeften, kun je nu rechtstreeks berichten sturen over een specifieke bestelling op het platform. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat:

Een Gesprek Starten

Stap 1: Inloggen

Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Cutr-account.

Stap 2: Navigeer naar de Bestelling

Eenmaal ingelogd, ga naar de specifieke bestelling waarvoor je een gesprek wilt starten. Klik op de bestelling om toegang te krijgen tot de details.

Stap 3: Toegang tot het Gesprek

Op de bestelpagina, zoek het tabblad "Berichten" op. Klik erop om de conversatie te openen dat verband houdt met de geselecteerde bestelling.

Stap 4: Maak een Nieuw Bericht

Stel je bericht op, inclusief eventuele relevante details of vragen over de bestelling. Let op: deze functie ondersteunt alleen opgemaakte tekst (koppen, lichaamstekst, vet/cursief/onderstreept, en opsommingstekens). Je kunt ook foto's aan je bericht toevoegen.

Stap 6: Verstuur je Bericht

Klik op de "Verzenden" knop om je bericht te versturen. Dit bericht wordt gekoppeld aan de specifieke bestelling, waardoor een gecentraliseerd communicatieoverzicht ontstaat.

Meldingen en Notificaties

• Voor alle nieuwe berichten die naar je worden gestuurd zul je e-mailmeldingen ontvangen.

• Je kunt ook je onbeantwoorde of niet-bekeken berichten zien in de rechterbovenhoek bij het inloggen.

• Alle e-mails die je stuurt als reactie zul je ook kunnen zien in het Berichten tabblad.

We hebben de Berichten-functie geïntroduceerd om de communicatie op Cutr efficiënter en georganiseerder te maken. Door al je berichten in één gecentraliseerd tabblad te houden, kun je eenvoudig identificeren welke e-mailthread betrekking heeft op welke bestelling. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt dat je Cutr hebt gekozen voor je houtbewerkingsprojecten!