Goedkeuren van tekeningen en uploaden van revisies

Lees hier hoe je tekeningen van Productie Partners kunt goedkeuren en hoe je revisies kunt uploaden na een offerte aanvraag.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het uploaden van een bestand

Heb je een herziening op een bestand tijdens jouw project met Cutr? Je kunt dit nieuwe bestand snel en eenvoudig uploaden. Volg deze stappen om naadloos bij te dragen aan jouw houtbewerkingsproject.

Stap 1: Inloggen

Zorg ervoor dat je bent ingelogd op jouw Cutr-account.

Stap 2: Ga naar het tabblad Bestanden

Ga naar jouw bestelling en klik op het tabblad Bestanden aan de linkerkant.

Stap 3: Klik op "Upload File"

Zoek de knop "Upload File" op de pagina met bestanden.

Stap 4: Kies jouw bestand

Klik op het pijltje onder 'Bestanden' en selecteer het bestand dat je wilt uploaden vanaf jouw bibliotheek.

Stap 5: Voeg een notitie toe (optioneel)

Voeg eventuele relevante details of opmerkingen over het bestand toe. Bijvoorbeeld:

• Wijzigingen die je hebt aangebracht

• Reden voor het uploaden van een nieuw bestand

Stap 6: Uploaden

Klik op "Upload File" om jouw bestand te uploaden.

Het goedkeuren van een bestand

Is jouw bestelling in productie? Dan zal het Cutr-team of jouw productiepartner soms een productietekening uploaden die je moet goedkeuren. Hieronder wordt beschreven hoe je het bestand kunt beoordelen en goedkeuren of afwijzen.

Stap 1: Inloggen

Zorg ervoor dat je bent ingelogd op jouw Cutr-account.

Stap 2: Ga naar het tabblad Bestanden

Ga naar jouw bestelling en klik op het tabblad Bestanden aan de linkerkant.

Stap 3: Bestandsbeoordeling

Klik op het bestand dat goedkeuring van jouw kant nodig heeft. Je kunt het bestand nu grondig controleren en kijken of er geen fouten zijn.

Stap 4: Goedkeuring van het bestand

Nadat je het bestand hebt beoordeeld, kun je opmerkingen achterlaten en het bestand accepteren of afwijzen. Zodra je het bestand accepteert, wordt dit het bestand dat door de productiepartner zal worden geproduceerd.

Begrijpen van bestandslabels

• In behandeling: Jouw bestand wacht op goedkeuring van ons team.

• Goedgekeurd: Jouw bestand is geaccepteerd en maakt deel uit van het project.

• Afgewezen: Als jouw bestand wordt afgewezen, zal ons team verdere instructies geven.

• Goedkeuring vereist: Er wacht een bestand op jouw goedkeuring.

Dat is 'm!

Je weet nu hoe je een bestand kunt uploaden of beoordelen voor jouw bestelling. Geef je de voorkeur aan het bekijken van een demovideo? Klik hier.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam. Bedankt dat je voor Cutr hebt gekozen!