Productie Partner informatie
Uploaden en nakijken van bestanden

In dit artikel lees je hoe je tekeningen upload ter goedkeuring en hoe je bestanden van klanten kunt beoordelen.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het uploaden van een bestand

Bij Cutr waarderen we de samenwerking met onze productiepartners in houtbewerkingsprojecten. Daarom is het nu mogelijk voor productiepartners om naadloos bestanden toe te voegen aan bestellingen, waardoor de goedkeuring van bestanden wordt versneld en de algehele projectefficiëntie wordt verbeterd. Hoe werkt het?

Stap 1: Inloggen

Log in op jouw Cutr-productiepartnersaccount.

Stap 2: Toegang tot projectdetails

Ga naar het specifieke project waarvoor je een (technische) tekening moet uploaden.

Stap 3: Klik op "Upload File"

Ga naar het tabblad Bestanden aan de linkerkant en klik op de knop "Upload File".

Stap 4: Selecteer jouw bestand

Kies het bestand dat je wilt uploaden vanaf jouw apparaat door op het pijltje onder 'File' te klikken.

Stap 5: Verstrek relevante details (optioneel)

Voeg eventuele relevante details of opmerkingen over het bestand toe om ons team te helpen tijdens het beoordelingsproces. Bijvoorbeeld:

• Aanpassingen die je hebt gemaakt aan het klantenbestand

• Belangrijke details over specifieke afmetingen

• Enzovoort.

Stap 6: Versturen

Klik op "Upload File" om jouw bestand rechtstreeks naar het project te uploaden.

Let op: de bestanden en notities zullen direct zichtbaar zijn voor de klant.

Aanpassing uploaden

Heeft een klant een productietekening afgekeurd of feedback achtergelaten? Dan is het nodig om een herziening van de tekening te uploaden. Hieronder kun je lezen hoe dit werkt.

Stap 1: Log in

Log in op je toegewijde Cutr Production Partner-account.

Stap 2: Toegang tot projectdetails

Navigeer naar het specifieke project waarvoor je een herziening moet uploaden.

Stap 3: Klik op het bestand

Selecteer het bestand waarvoor je een herziening moet uploaden (meestal het bestand dat 'afgewezen' zegt).

Stap 4: Klik op 'Aanpassing uploaden'

Ga naar de rechterkant van je scherm en klik op de knop 'Aanpassing uploaden' om je bijgewerkte bestand te uploaden.

Stap 5: Ga verder zoals gewoonlijk

Ga door met het uploadproces zoals je dat zou doen wanneer je een nieuw bestand uploadt. Vergeet niet om de wijzigingen toe te voegen aan de 'Opmerkingen' bij het uploaden en indienen van het nieuwe bestand.

Het beoordelen van een bestand

Soms passen klanten hun ontwerpbestanden aan tijdens de productie. Wanneer dit gebeurt, zullen ze het op het platform uploaden voor jouw beoordeling. Hieronder wordt beschreven hoe je het bestand kunt beoordelen en goedkeuren of afwijzen.

Stap 1: Inloggen

Log in op jouw toegewijde Cutr-productiepartnersaccount.

Stap 2: Toegang tot projectdetails

Ga naar het specifieke project waarvoor je bestanden moet toevoegen.

Stap 3: Bestandsbeoordeling

Klik op het bestand dat jouw goedkeuring nodig heeft. Je kunt het bestand nu grondig controleren en kijken of er geen fouten zijn voor de productie.

Stap 4: Goedkeuring van het bestand

Nadat je het bestand hebt beoordeeld, kun je opmerkingen achterlaten en het bestand accepteren of afwijzen. Zodra je het bestand accepteert, wordt dit de waarheid en wat door jou moet worden geproduceerd.

Let op: jouw opmerkingen zullen direct te zien zijn voor de klant en niet alleen voor Cutr.

Begrijpen van bestandslabels

• In behandeling: Jouw geüploade bestand wacht op goedkeuring van ons team of de klant.

• Goedgekeurd: Het bestand is geaccepteerd en maakt nu integraal deel uit van het project.

• Afgewezen: Als het bestand wordt afgewezen, zal ons team begeleiding en volgende stappen bieden.

• Goedkeuring vereist: Er wacht een klantenbestand op jouw beoordeling en goedkeuring.

Dat is 'm!

Door deze stappen te volgen, weet je nu hoe je goedkeuring kunt aanvragen of een bestand kunt reviewen voor een project waaraan je werkt. Liever een demo video bekijken? Klik dan hier.

Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Bedankt voor jouw waardevolle bijdrage aan de houtbewerkingsprojecten van Cutr!