Hoe werken 'revisions' en 'approvals'
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aanpassing aan een design bestand komen in elk project voor. Maar emails met nieuwe versies van het ontwerp raken vaak verloren en kunnen al snel tot fouten leiden.

Met 'file revisions' op het Cutr platform is het makkelijk om wijzigingen in een bestand bij te houden. De 'revision history' laat alle opeenvolgende versies duidelijk zien, inclusief aantekeningen over wat er is aangepast en waarom.

Revisies uploaden is op dit moment alleen nog mogelijk voordat je een offerte hebt aangevraagd. Hierna kun je altijd bestanden via de mail versturen naar Cutr en zullen wij de nieuwste revisie uploaden op het platform.

Naast revisies gebruikt Cutr ook 'approvals' om aan te geven dat een bestand is goedgekeurd voor productie. Zo is voor iedereen duidelijk dat dat bestand de juiste is om mee te werken. Het werkt als volgt:

1. Cutr upload het bestand voor productie

2. Op de order zie je dat een bestand wacht op goedkeuring

3. Klik op 'review' en check het bestand zorgvuldig

4. Klik op 'Approve' als het bestand correct is en je akkoord gaat voor productie

5. Klik op 'Reject' als het bestand nog aanpassingen nodig heeft. Voeg een notitie toe om aan te geven waar naar gekeken moet worden.

Revisions en approvals maken het makkelijker om samen aan een project te werken en duidelijk te hebben wat er precies geproduceerd moet worden. Vragen? Contacteer ons via e-mail, telefoon of chat.