Nesting preview files

Mogelijkheden en beperkingen van de DXF nesting files.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk 3D bestand dat op Cutr wordt ge-upload, wordt door onze software geanalyseerd om alle losse onderdelen te vinden. Op basis van het geselecteerde plaatmateriaal worden deze onderdelen genest om vast te stellen hoeveel materiaal nodig is voor de order.

De nesting schema's zijn op het platform te zien en zijn ook beschikbaar als download. Deze DXF bestanden zijn te gebruiken als referentie. Ze zijn (nog) niet geschikt voor het programmeren van toolpaths. Die functionaliteit zal in de toekomst wel beschikbaar zijn op Cutr.