Jouw bezorg- en factuuradres beheren

Ontdek hoe je aflever- en factuuradressen kunt toevoegen en bewerken op Cutr

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt meerdere adressen opslaan in je Cutr-account en deze selecteren als aflever- en/of factuuradres voor elke bestelling. Je kunt ook standaard aflever- of factuuradressen selecteren en tijd besparen bij je volgende bestellingen.

Jouw adresboek beheren

Je kunt naar je adresboek navigeren door op het pictogram rechtsboven op elke pagina te klikken nadat je zich hebt aangemeld bij Cutr. Klik op Account.

Selecteer vervolgens Address Book in het menu aan de linkerkant

Hier kun je alle adressen zien die je ooit in je account hebt aangemaakt.

Om een ​​adres te bewerken klikt je op de drie puntjes rechtsboven op een bestelkaart. Van daaruit kunt je ook een adres instellen in Standaard afleveradres (default delivery address) of Standaard factuuradres (default billing address).

Let op: je kunt slechts één adres tegelijk selecteren als Standaard Afleveradres en/of Standaard Factuuradres. Er kunnen verschillende adressen zijn waar uit gekozen kan worden, maar dat hoeft niet. Elke nieuwe offerteaanvraag zal standaard naar dit/deze adres(sen) gaan.

Een nieuw adres toevoegen

Klik op de knop "+ Add a new address" in de rechter bovenhoek op de Adresboek pagina en vul de vereiste velden in.

Indien dit het bezorgadres is, raden we aan om onderaan de pagina meer details voor bezorging toevoegen. De volgende informatie is nodig om een snelle en probleemloze levering van jouw bestelling te garanderen:

• Beschikbaarheid voor bezorging: op welke dagen kunnen we leveren en in welk tijdvenster?

• Verdieping

• Adres faciliteiten

• Leveringsnota's: al het andere dat we moeten weten om nauwkeurig te kunnen leveren.

Sla het nieuwe adres op.

Je kunt dit adres instellen als standaard factuuradres of als standaard afleveradres door op de drie puntjes boven de adreskaart te klikken.

Bezorgadres

Dit is het adres waar je bestelling wordt afgeleverd.

Je kunt dit adres instellen terwijl je een offerteaanvraag op Cutr maakt en de optie Levering selecteert. Als je het adres wilt wijzigen, klik je op Change.

Als je een nieuw adres moet toevoegen, selecteert je Manage addresses onderaan de pop-up en volgt je de instructies om een ​​nieuw adres toe te voegen.

Je kunt dan vanaf je bestelpagina teruggaan naar je bestelconcept en verdergaan waar je was gebleven. Je kunt nu het nieuw aangemaakte adres selecteren uit de adresopties.

Let op: Zodra je offerte is geaccepteerd, kunt je geen wijzigingen meer aanbrengen in het geselecteerde afleveradres. Neem contact met ons op door je e-mail met orderbevestiging te beantwoorden of door een e-mail te sturen naar support@cutr.ai als je na dit punt wijzigingen in het afleveradres moet aanbrengen.

Facturatie adres

Het factuuradres verschijnt op de orderfactuur die je van Cutr ontvangt. Je kunt het factuuradres instellen bij het bekijken van je offerte.

Je vindt het geselecteerde adres in het gedeelte Billing address van je offertepagina.

Je kunt het adres wijzigen door de knop Change te selecteren. Als je een nieuw adres moet toevoegen, selecteert je Manage addresses onderaan de pop-up en volgt je de instructies om een ​​nieuw adres toe te voegen.

Je kunt dan vanaf je bestelpagina teruggaan naar je bestelconcept en verdergaan waar je was gebleven. Je kunt nu het nieuw aangemaakte adres selecteren uit de adresopties.

Je kunt ook het e-mailadres bewerken waarnaar je factuur wordt verzonden door op de knop Change naast de factuur-e-mail onderaan de pagina te klikken.

Let op: het factuuradres en de factuur-e-mails kunnen niet worden gewijzigd nadat de offerte is geaccepteerd. Neem contact met ons op door je e-mail met orderbevestiging te beantwoorden of door een e-mail te sturen naar support@cutr.ai als je na dit punt wijzigingen in het afleveradres moet aanbrengen.