Hoe kan ik een bestelling of bestand verwijderen?

Volg onderstaande instructies om een bestelling of bestand te verwijderen.

Cutr Admin avatar
Geschreven door Cutr Admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kan ik een order verwijderen?

Ja, je kan een order altijd verwijderen zolang deze nog in concept is. Zodra je de offerte hebt aangevraagd is dat niet meer mogelijk. Wil je een order verwijderen? Klik op het prullenbakje rechts bovenin de pagina.

Wordt het bestand niet in andere orders gebruikt? Dan wordt er gevraagd of je het bestand ook wilt verwijderen. Vink in dat geval het desbetreffende bestand aan en druk op ‘verwijderen’. Wil je het bestand niet verwijderen? Vink dan niets aan.

Wordt het bestand wél in een andere order gebruikt? Dan kan je alleen de conceptaanvraag verwijderen. Druk op de rode knop ‘verwijderen’.

Let op: deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden. Zorg dat je er zeker van bent dat je deze order wilt verwijderen voordat je op ‘verwijderen’ klikt.

Kan ik een bestand uit mijn bibliotheek verwijderen?

Ja, als het bestand niet voor andere of lopende orders wordt gebruikt kan je het uit je bibliotheek verwijderen. Druk op de ‘prullenbak’ in de rechterbovenhoek van je scherm op de pagina waar al je bestanden staan.

Druk op ‘verwijderen’ om te bevestigen.

Let op: deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden. Zorg dat je er zeker van bent voordat je op ‘bevestigen’ drukt.

Neem contact met ons op via support@cutr.ai als je vragen hebt.